Halloween in de Jasmijnberg

 

Heksen en Tovenaars

Het thema was Heksen en Tovenaars dit jaar en dat hebben geweten ook. Uit alle hoeken van Tolberg en omstreken verzamelde Heksen en Tovenaars zich op de Jasmijnberg. Zelfs de Tovenaar van Tolberg was verbaasd over de grote opkomst. Een redelijk nauwkeurige schatting vertelt ons dat er zeker 250 kinderen ons een bezoek hebben gebracht, het aantal volwassenen is onbekend.
Dat we steeds meer belangstelling van jullie krijgen, blijkt ook uit het bezoek van deze site: okt 2006 / 67x,  okt 2007 / 166x  en in  okt 2008 / 498x
Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde Halloween 2008. We hebben natuurlijk geluk gehad dat er zoveel Heksen waren, zij hebben de weergoden om goed weer gevraagd en het ook nog gekregen. Door de hoge opkomst was er wel een wachttijd ontstaan bij het bezoek aan de tent. We hadden afgesproken deze avond geen toverspreuken te gebruiken, dus zat er niets anders op gewoon te wachten.

Veel kinderen hebben gebruik gemaakt om te kijken of zij wel een echte Heks waren door zich op de Heksenwaag te laten wegen. Er waren zelfs kinderen die na het wegen snel warme heksenchocolademelk gingen drinken en zich daarna weer lieten wegen op de waag. Zo konden zij meteen zien of het wel een echte heksendrank was dat wij hun gaven. Gelukkig was hun twijfel snel weggenomen.

Graag wil ik alle bezoekers bedanken voor jullie komst, ook namens het Team (zie team in menulijst). Reageren kan per email via het heksenboek.

Glenn Penrose

 

mailto:halloween@penrose.eu

Thema Heksen en Tovenaars 2008